Met jou wil ik oud worden

2019: Met jou wil ik oud worden.

Ouder worden en rimpels krijgen is niet erg, zolang het maar lachrimpels zijn.

Van de uitgever in Maastricht ontving ik mijn nieuwe boek Met jou wil ik oud worden in gebonden uitgave en paperback. Met trots en voldoening wil ik ze jullie hier laten zien.

Te koop in alle boekwinkels in Nederland en België: mijn derde gedichtenbundel met gedichten op het thema van de liefde en samen oud worden. Een collectie van gedichten over liefde, tijd, leeftijd, verder groeien met mijn lieve vrouw maar vooral over heel lang van elkaar houden.

Aan de inhoud is door mij vijf jaar gewerkt met het schrijven van proza en gedichten en uit dit werk is een selectie is gemaakt voor dit boek. Het boek is hier op deze website te koop maar ook bij veel webwinkels zoals bol.com, boekenroute.nl en boekenbestellen.nl. Op de Veluwe kan je voor mijn boek terecht bij R&W De Boekverkoopers in Ermelo en bij Boekhandel Riemer in Amersfoort – Emiclaer.

Gebonden uitgave:

Publicatiedatum: 11 januari 2019
ISBN: 978-90-8666-470-2
Uitvoering: Kleurendruk, Gebonden
Aantal pagina’s: 38
Prijs: € 16,00
Uitgeverij: Boekenplan / Mosae Verbo

Paperback:

Publicatiedatum: 11 januari 2019
ISBN: 978-90-8666-466-5
Uitvoering: Kleurendruk, Paperback, gebrocheerd
Aantal pagina’s: 38
Prijs: € 11,50
Uitgeverij: Boekenplan / Mosae Verbo

Of bestel het nu meteen hier in mijn eigen webshop!


Vermeld in het AD! algemeen-dagblad

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.