Met jou wil ik oud worden

2019: Met jou wil ik oud worden.

Ouder worden en rimpels krijgen is niet erg, zolang het maar lachrimpels zijn.

Van de uitgever in Maastricht ontving ik mijn nieuwe boek Met jou wil ik oud worden in gebonden uitgave en paperback. Met trots en voldoening wil ik ze jullie hier laten zien.

Te koop in alle boekwinkels in Nederland en België: mijn derde gedichtenbundel met gedichten op het thema van de liefde en samen oud worden. Een collectie van gedichten over liefde, tijd, leeftijd, verder groeien met mijn lieve vrouw maar vooral over heel lang van elkaar houden.

Aan de inhoud is door mij vijf jaar gewerkt met het schrijven van proza en gedichten en uit dit werk is een selectie is gemaakt voor dit boek. Het boek is hier op deze website te koop maar ook bij veel webwinkels zoals bol.com, boekenroute.nl en boekenbestellen.nl. Op de Veluwe kan je voor mijn boek terecht bij R&W De Boekverkoopers in Ermelo.

Gebonden uitgave:

ISBN: 978-90-8666-470-2
Uitvoering: Kleurendruk, Gebonden
Aantal pagina’s: 38
Prijs: € 16,00
Uitgeverij: Boekenplan / Mosae Verbo

Paperback:

ISBN: 978-90-8666-466-5
Uitvoering: Kleurendruk, Paperback, gebrocheerd
Aantal pagina’s: 38
Prijs: € 11,50
Uitgeverij: Boekenplan / Mosae Verbo

Of bestel het nu meteen in mijn Webshop!


Vermeld in het AD! algemeen-dagblad

A taste of love

2016: Gedichtenbundel A taste of love.

Vanaf 23 augustus 2016 te koop: mijn eerste gedichtenbundel in het Engels en opgedragen aan al mijn vrienden in Engeland. Geschreven met liefde voor Engeland en geïnspireerd door samenzijn in een gezamenlijk verleden. Tijdloze en moderne gedichten over Engeland, de natuur, God, mensen, vriendschap en liefde zijn gecombineerd met fotografie en de meeste foto’s zijn van mijn eigen hand.

union-flag-smallThis is the first collection of poems in English (my first publication is in Dutch only) and it is dedicated to all my friends in England. Poems written with love for England and inspired by many years together in a mutual past. Contemporary and modern poems about England, nature, God, people, friendship and love are combined with photography and most of the photographs are taken by me.

ISBN:      973-90-484-4040-5
Type:      Colour, Paperback A5 Portrait
No. of pages:         55
Price:        € 14,95
Publisher:     Lecturium

Bestel nu in mijn Webshop!


Vermeld in het AD! algemeen-dagblad – Een internationaal succes!

Gedichtjes voor het slapengaan

2016: Gedichtenbundel Gedichtjes voor het slapengaan.

Vanaf 1 april 2016 te koop: mijn eerste gedrukte gedichtenbundel met werk van de afgelopen 10 jaar. Een collectie van gedichten over geloof, hoop, liefde, haat en nijd, verlangen en spijt, de bloemetjes en bijtjes, mijn kinderen, mijn lieve vrouw en verliefdheidjes en alles daar omheen. Geniet mee!

ISBN:      978-94-022-2514-3
Uitvoering:   Kleurendruk, Paperback A5 liggend
Aantal pagina’s:   78
Prijs:       € 15,45
Uitgeverij:    Boekscout.nl

Bestel nu in mijn Webshop!


Vermeld in het AD! algemeen-dagblad