Workshops Rijmwerk

Vanochtend had ik een heel leuk gesprek met de coördinator van het vrijwilligerswerk in Hart van Vathorst om mijn workshop Rijmwerk aan te gaan bieden aan bewoners van dit centrum.

Ik ben blij dat ik kan melden dat er besloten is dat ik dat kan gaan doen en dat ik de eerste workshop kan gaan voorbereiden met beeldend materiaal, een programma en een planning.

De deelnemers zijn mensen die een verstandelijk handicap hebben en dat maakt de uitdaging extra leuk voor mij om er voor hen iets van te maken wat ook op het gewenste niveau is.

Voorlopig is afgesproken dat ik één keer per maand een workshop ga geven en bij meer interesse vaker. Ik kijk er erg naar uit om iets te gaan betekenen voor de maatschappij hier in de wijk Vathorst in Amersfoort.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie