Goed nieuws over mijn bundel A taste of love!

Vandaag kreeg ik bericht van mijn uitgever dat zij mijn tweede gedichtenbundel willen gaan uitgeven. Vanzelfsprekend ben ik daar heel blij mee en ik kan dan ook niet wachten totdat ik het resultaat met mijn eigen ogen kan zien. Er zit wel een addertje onder het gras, ze willen dat alleen doen als er ook minimaal 15 mensen de bundel bestellen en betalen (pre-order).

DSC_8365

Mijn tweede gedichtenbundel heet A taste of love en is opgedragen aan mijn vrienden en helemaal geschreven in het Engels. Het bevat gedichten over liefde, vriendschap, mijn gezin, God, de natuur, vogels en beestjes en nog veel meer. Ik weet zeker dat jullie deze leuk gaan vinden, je kan voorbeelden van mijn Engelse gedichten lezen op mijn website: https://www.vangemeren.nl.

Je zou mij echt heel blij maken als jij ook een exemplaar bestelt en ik zal die dan graag persoonlijk voor jou signeren als wij elkaar ontmoeten. Als je dat wilt doen, wil je dan alsjeblieft jouw naam en toestemming voor het gebruik van jouw e-mailadres naar mij mailen? Je kan daarvoor leendert@vangemeren.nl gebruiken of klik op de link hieronder.

“Ik wil graag de bundel A taste of love bestellen.”

Wil je mijn eerste bundel Gedichtjes voor het slapengaan kopen? Hier lees je meer!

DSC_6304

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube