Eerste Workshop Rijmwerk gepland

Zoals je in het vorige bericht al kon lezen heb ik voor de bewoners van Hart van Vathorst in Amersfoort workshops gepland met de naam Workshop Rijmwerk.

De deelnemers zijn mensen die een verstandelijke beperking hebben (bijv. door niet aangeboren hersenletsel) waardoor de workshops ook op het gewenste niveau geschreven zijn voor de doelgroep.

Woensdag 24 april a.s. om 10:00 uur zal in Hart van Vathorst de allereerste Workshop Rijmwerk plaatsvinden. Rijmwerk is een uur gezellig aan tafel werken aan vier korte rijmen.

Wat staat er op het programma? We gaan schrijven over de lente, over bloemen, vogels, groene blaadjes en bijtjes. In vier korte onderdelen van elk ongeveer een kwartier gaan we met hulp van beeldmateriaal ontdekken hoe leuk het is om met woorden te spelen zodat jij ze kan laten rijmen.

Ik heb er nu al veel zin in en kijk uit naar deze nieuwe uitdaging.

Alvast een voorbeeldje:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie