Een nieuwe uitgever

Sinds een paar weken heb ik een nieuwe uitgever: Boekenplan. Nadat ik het manuscript voor mijn nieuwe boek Met jou wil ik oud worden bij hen aanbood heb ik een heel prettige samenwerking ervaren en ook de communicatie met de eigenaar, René Bouwman, was fijn.

Binnenkort komt het product van de samenwerking uit in de winkels. Ik ben er erg trots op dat mijn derde boek zowel in paperback als gebonden uitgave beschikbaar worden gemaakt en ik ben ervan overtuigd dat het een mooie uitvoering gaat worden. Ik kan eigenlijk ook niet wachten totdat ik zelf de boeken in beide uitvoering in handen krijg om ze aan iedereen te kunnen laten zien.

En ik heb vanwege de prettige ervaring ook besloten om bij Boekenplan te blijven voor mijn volgende boeken, ik heb namelijk nog een paar manuscripten in voorbereiding en één daarvan is zelfs al zo goed als klaar. Ik kijk er al naar uit.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.