Een nieuwe Shop!

Tijdens mijn vakantie heb ik niet alleen genoten van zwemmen in de Atlantische Oceaan en lekker eten in Frankrijk maar ik ben ook even aan het werk geweest met mijn websites. En het resultaat is een nieuwe Shop, net als mijn bestaande websites gemaakt in WordPress. Je kan nu al mijn gedichtenbundel Gedichtjes voor het slapengaan en straks ook A taste of love kopen in mijn nieuwe webshop.

Gedichtjes voor het slapengaan is mijn eerste gedichtenbundel met zowel moderne als tijdloze gedichten die ik heb geschreven in de afgelopen 10 jaar. En A taste of love is het volgende werk dat zal gaan uitkomen in de komende maanden, ik ben daar ook heel trots op. Ruim 40 Engelstalige gedichten die ik met liefde heb geschreven. Beide uitgaven zijn met zorg samengesteld en gecombineerd met foto’s die op een enkele uitzondering na door mijzelf gemaakt zijn.

Ik wil jullie graag uitnodigen om mijn werk eens te bekijken op mijn website. En als je het leuk vindt, dan koop je alvast die eerste bundel of je wacht nog even op mijn Engelstalige werk.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.