Aanwezig op project Kunstweken op KWS

Komende dinsdagavond ben ik aanwezig met mijn boeken en meer op het project Kunstweken op de Koningin Wilhelminaschool in Zoetermeer.

In de afgelopen weken zijn de kinderen op de Koningin Wilhelminaschool aan het werk geweest in het kader van de Kunstweken en hebben deze week een avond om hun kunstwerken te presenteren.

Omdat kunst een breed begrip is en er ruimte is voor meer activiteiten ben ik gevraagd of ik ook aanwezig wil zijn en dat doe ik natuurlijk graag.

Wat kan je verwachten? Sowieso natuurlijk heb ik mijn voorraad boeken mee, Gedichtjes voor het slapengaan en A taste of love. Wil je deze kopen dan kan dat. Daarnaast heb ik ook het assortiment kaarten op display, deze kan je per stuk of per set van vijf kopen.

Omdat er van mijn boek Gedichtjes voor het slapengaan maar een beperkt aantal voorradig zijn is er een inkijkexemplaar en een bestelformulier. De levertijd is ongeveer twee weken. Van mijn boek A taste of love heb ik voldoende exemplaren voor verkoop die avond.

Prijzen zijn zoals vermeld in mijn webshop op vangemeren.nl en de winst gaat naar het goede doel dat de school heeft bedacht, het Jeugdcultuurfonds..

Ik zie jullie dus graag op dinsdagavond 23 mei a.s. op de KWS vanaf 19:00 uur. Het adres staat hier onder.

Koningin Wilhelminaschool
Willem-Alexanderplantsoen 1
2713 VM Zoetermeer

Ga naar Google Maps voor de route

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.