Workshops Rijmwerk

Vanochtend had ik een heel leuk gesprek met de coördinator van het vrijwilligerswerk in Hart van Vathorst om mijn workshop Rijmwerk aan te gaan bieden aan bewoners van dit centrum.

Ik ben blij dat ik kan melden dat er besloten is dat ik dat kan gaan doen en dat ik de eerste workshop kan gaan voorbereiden met beeldend materiaal, een programma en een planning.

Lees meer

Nieuwe URL en SSL Certificaat

Zoals je in dit blog kan lezen is vanaf vandaag mijn website op een nieuwe URL gehost en daarmee is er -dank zij een hele aardige medewerker van NETWORKING4ALL– ook een nieuw SSL certificaat op de server geplaatst.

Mijn website wordt dus niet meer op leendert.vangemeren.nl getoond maar voortaan op www.vangemeren.nl. Als je mijn website in je favorieten hebt staan moet je dat dus aanpassen zodat je hier weer terugkomt.

SSL Certificaat voor webshop

Omdat vanaf vandaag mijn webshop niet meer op een apart domein gehost wordt (zie het vorige blog ‘Downsizing’, heb ik voor deze website een nieuw certificaat aangebracht op de server.

Onderstaande schermafbeelding uit Safari laat zien dat het een veilig certificaat is. Op die manier ben je zeker van de veiligheid van jouw gegevens wanneer je één van mijn boeken, of posters en kaarten bestelt.