Wanneer ik naar uw hemel kijk

“Wanneer ik naar uw hemel kijk, wat voel ik mij dan klein.”

Het is de eerste zin van een kinderliedje, toen ik een jaar of zeven, acht was mijn favoriet. En soms als ik afsluit na een mooie avond zoals nu, de poort op slot doe en in de achtertuin sta, dan schiet mij dat liedje weer even te binnen.

DSC_5283

Ik ben al mijn hele leven gefascineerd door de grootheid van God’s schepping, het universum, de onmeetbaarheid ervan en tegelijk heeft God ook de allerkleinste wezentjes gemaakt hier op deze aarde.

Gecombineerd met mijn hobby fotografie ben ik nu nog maar pas zelf aan het ontdekken dat onmeetbaar niet alleen enorm groot is maar ook onmeetbaar klein en in beide zie ik de almacht van onze God.

Hoe onmetelijk groot is het universum dat u gemaakt heeft Heer. Ook al ben ik 1,93m toch voel ik mij dan klein.


Mijn boeken zijn te koop in de webshop en in de Apple Books Store!

Klik hier om Gedichtjes voor het slapengaan te bestellen

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

One thought to “Wanneer ik naar uw hemel kijk”

Geef een reactie