Vrijwilliger

Ik kende de club al wat langer, leuke mensen met allemaal een passie voor brommobielen.

Veel van de leden worden door omstandigheden gedwongen om in een brommobiel te rijden, bijvoorbeeld als gevolg van NAH of een te lange procedure bij het CBR voor senioren.

Er zijn er ook een flink aantal die er gewoon voor kiezen omdat ze het leuk vinden maar allemaal hebben ze er veel plezier mee en komen ze graag bij elkaar om over de gezamenlijke hobby te praten.

De Brommobiel Club organiseert toerritten en ontmoetingen en sinds kort hebben ze een clubhuis met een groot terrein er omheen in Amersfoort en op een gegeven moment ben ik erbij betrokken geraakt. Voor deze club heb ik een nieuwe huisstijl ontwikkeld met een vrolijk logo wat de instelling van de leden en bestuur reflecteert.

Als Algemeen Bestuurslid zal ik mij onder andere gaan inzetten voor de communicatie via social media en het bijhouden van de website. Omdat ik mij niet actief kon maken als vrijwilliger in Amersfoort heb ik er nu voor gekozen om hier mijn energie in te steken en ik heb daar veel zin in. Je vindt de website van De Brommobiel Club via onderstaande link.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.