Vooral doorgaan

Er gebeurt veel in mijn leven de laatste tijd, dat kan je lezen in de drie voorgaande blogs. Na de verhuizing naar Amersfoort in april dit jaar heb ik niet stilgezeten en ben ik met nieuwe inspiratie verder gaan schrijven aan twee boeken waar ik mee bezig was. En nu is het manuscript voor mijn derde boek klaar.

Dat was eigenlijk een beetje een verrassing, ook voor mijzelf. Eigenlijk was ik aan het schrijven aan een gedichtenboek voor kinderen, en liep er parallel een ander project met gedichten over de liefde. Mijn doel was om 30 gedichten te schrijven voor dat boek en dat zonder deadline te bepalen. Gewoon, wanneer ik er zin in had.

Wat bleek was dat ik verkeerd genummerd had in dat manuscript en ik de eindstreep al had gehaald zonder dat ik er erg in had. Een fijne meevaller want ik heb dit echt nodig, deze nieuwe publicatie.

Ik hou nog even geheim wat de titel gaat worden en ik vertel ook nog even niets concreets over de inhoud. Eerst dit manuscript naar de uitgever sturen.

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie