Voor de feestdagen

TrotsHet afgelopen jaar publiceerde ik maar liefst twee gedichtenbundels met werk van mij dat ik gemaakt heb in de afgelopen 10 jaar. Op mijn website hebben jullie in die periode meegelezen met van alles dat ik aan proza en poëzie heb opgeschreven.

Bij heel veel daarvan kon je dan ook nog eens een foto zien die ik erbij gemaakt heb. Ik heb uit al die gedichten en foto’s een zorgvuldige selectie gemaakt en bij uitgevers aangeboden. En zo zijn het twee mooie boekjes geworden waar ik met recht trots op ben.

Nadat in de eerste weken de verkoop heel goed ging is die daarna een beetje ingezakt maar nu begint het weer een beetje op te lopen, ik heb zelfs de voorraad moeten bijstellen om iedereen snel te kunnen leveren. Mooi!

Ik hoop dat er nog veel verkocht worden. En voor de feestdagen is het ook nog eens leuk om te geven of te krijgen. Voor onder de kerstboom bijvoorbeeld of voor je verjaardag, zet er maar lekker eentje op jouw verlanglijst.

Dus als jij ook een exemplaar wilt hebben, zorg dan dat je er op tijd bij bent. Want het is zo weer kerst!

Bestellen kan je in mijn Shop.

img_0217_large

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie