Verdwaald

IKEA

Je kan dit eigenlijk wel een grote Escape Room noemen realiseerde ik mij vandaag terwijl ik door hun warenhuis liep. En ik heb wat gelopen zeg, wel 6 kilometer voordat ik eindelijk de zon weer zag.

Dit is wat er gebeurde. Ik raakte verdwaald toen ik iets zocht en toen ik het eindelijk vond bleek het te zwaar te zijn om te tillen dus ging ik een winkelkarretje zoeken. Maar ik raakte verdwaald terwijl ik naar een karretje zocht en toen ik die eindelijk had wist ik niet meer waar dat ding was waar ik voor kwam en verdwaalde ik alweer.

Maar toen ik het eindelijk weer had gevonden moest ik weer naar de derde verdieping want ik was ondertussen vergeten wat de naam en artikelnummer was van het matras dat ik er ook nog moest kopen. De bedden vind je in de laatste afdeling als je de pijlen volgt op de looppaden. Ruim twee uur later stond ik weer buiten. Dat is dus ADHD mocht je niet weten wat het effect er van is.

Keikapot nu.

In English: Lost

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.