Uitgerekend

Vandaag of morgen gaat ze bevallen. Christa is uitgerekend.

En dat is ze zeker! Alles is al voor elkaar, aan alles is gedacht. De babykamer is al weken klaar, en honderd piepkleine luiertjes liggen te wachten om volgeprutteld of gesast te worden. Zelf ben ik ook al een beetje aan het rekenen, maar ik raak niet uitgerekend. Hoe moet dat nu als de centjes op zijn? Een vierde kind is duur en als je op zoek bent naar een baan dan is er weinig geld over, laat staan dat er geld is. Oh wat lig ik wakker zeg! Ik ben van nature al een tobber maar nu helemaal.

Ik moet alleen wel denken aan de woorden van mijn vriend Nico, een paar weken geleden. “komt gooeeed …”, zegt hij relaxed. “Da’s in het kort wat in de Bijbel staat: het komt goed. ” Ach, en dan hoef je toch niet te rekenen. Als je dat gelooft, dan ben je uitgerekend.

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie