Twee nieuwe iBooks deze maand!

Als je mijn werk een beetje volgt op Social Media dan weet je inmiddels dat ik niet stilzit als het om uitgeven van nieuw werk gaat. In januari van dit jaar kwam mijn boek Met jou wil ik oud worden in de winkels wat een groot succes was waarna ik heb besloten om ook zelf werk uit te gaan geven in de Apple Book Store.

A serious case of loveOp 06 maart 2019 kwam A serious case of love uit, een Apple iBook met modern werk in het Engels en een vervolg op mijn boek A taste of love dat in 2016 gepubliceerd werd.

Dieper kan nietVanaf 4 april is Dieper kan niet uit beschikbaar, een humoristisch werkje met modern werk in het Nederlands. Beide boeken zijn te koop voor maar € 1,99.

Neem eens een kijkje via onderstaande link (iTunes Preview). Apple noemt het daar in ieder geval Top boeken, toch een complimentje. 🙂

Ga naar Apple Books.

iTunes Preview

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie