Trauma

In 1993 werd ik geschept door een dronken gast met zijn Golf en omdat hij pas remde toen ik er al op lag werd ik gelanceerd en kwam ik met aan elke kant een been op een lantaarnpaal terecht.

Behalve dat lachen heel erg zeer deed had ik een paar botten in mijn hol en mijn bekken gebroken en was ik ook nog eens de vloeistof van een paar lage tussenwervelschijven kwijtgeraakt in het proces van vliegen van punt A naar B, nou ja, vooral bij het neerkomen denk ik.

In ieder geval, ik lag dus met mijn benen gespreid met zandzakken in een boterhambed van het Sint Jammerdal ziekenhuis in Harderwijk met een vijfje tussen mijn dijen en toen ging die Amsterdammer tegenover mij grappen maken om mij aan het lachen te maken. Hij lag zelf lekker in tractie met een paar antennes voor Hilversum 3 en ZDF door zijn poot gevlochten en ik maar janken.

Zuster 7 (we gaven ze waardering voor de grootte van de kont) wist niet wat er achter haar cijfer gebeurde (hij hield de Centerfold van de Playboy naar mij gericht, “even oefenen anders krijg je nooit meer kindertjes”) en ik bleef brullen en zij raakte in paniek. En natuurlijk frommelde hij die Playboy direct onder zijn dekententje toen ze zich omdraaide. Nou, toen heb ik als wraak ‘s nachts reine claude limonadesiroop in zijn pisfles laten gieten door de ‘hersenoperatie pre-op patient’ naast mij. Mocht ik voor straf niet meer naar dagbesteding! Belachelijk! Het was een trauma.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie