Tja, wat moet je ook anders?

Vandaag zit ik weer op de bank met een infuus. Dat gebeurt elke drie weken en daarmee val ik dus in herhaling, ik had het natuurlijk allang een keer verteld. De zon schijnt naar binnen vandaag, de lente is overal nu. Ik wilde eigenlijk een boek lezen maar dat ligt boven dus moet ik maar iets anders verzinnen om mijzelf te vermaken. Ik heb besloten om dan maar de komende 10 minuten tegen jullie aan te babbelen. Ik ga er eens een kopje koffie bij pakken.

Zo. Het ging eigenlijk allemaal best lekker vanochtend, Joris was al helemaal klaar voor de Koningsspelen, de ‘grote drie’ hadden hun boterhammetjes en ruzietjes allang gehad en ik kwam iets later beneden. Ik hoorde door de vloer van mijn slaapkamer heen dat Niels beneden aan Liset om een schop vroeg en die kreeg hij ook. Ik ben niet zo heel erg wakker in de morgen en ik maak ook wel eens een beetje misbruik van mijn oververmoeide lichaam door dat als excuus te gebruiken om een kwartiertje langer in mijn bed te blijven liggen. Windows minuten natuurlijk, die duren langer. Maar dan ben ik ook echt helemaal het ventje als ik beneden kom en natuurlijk is er dan geen spoortje van een eventueel ochtendhumeur meer te vinden.

Nou ja, ik ga maar eens ‘aan de slag’ met de infusie routine, internet afstruinen, beetje Twitteren, beetje Facebooken, fotootjes sjoppen en andere nutteloze zooi. Tweede bakkie pleur, ook heel belangrijk. Jullie ook een fijne dag, vergeet niet naar buiten te gaan, het is er prachtig. Ik zie het wel op Facebook toch?

 

Deel dit:
Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie