Thomas can’t cook it

‘Don’t just book it … Thomas Cook it … no more’

 
We hebben er zo naar uitgekeken, een weekje naar Griekenland met onze Engelse vrienden maar helaas, Thomas Cook garandeert de reis niet meer dus die is geannuleerd. We krijgen wel ons geld terug, dat wel maar verdrietig is het.

Even though it may be like this I wish my dear friends Mike and Annette a great time in Greece, I can’t wait to see the pictures. You are more than friends to us and we will miss you, see you next year.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie