Tacitus Pati

Eenzaamheid leidt tot niets en daardoor wordt het ook nog eens steeds stiller.

Vandaag was ik jarig. En ik eindigde alleen in het donker op de bank, zoals zo vaak. Ik ben dan blij met de ruis van mijn hoorapparaten want dat schakelt de tinitus uit. Dan is het bijna stil, ook in mijn hoofd.


Ik had graag nog even met je willen praten maar je was al weg. Nu hoor ik je niet meer want de apparaatjes liggen in het doosje op mijn nachtkastje en ik lig hier in het donker.

Eenzaamheid leidt tot niets en daardoor wordt het ook nog eens steeds stiller.

Welterusten.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie