Sterk spul

Sterk spulTja, dat was lang geleden dat ik zó ziek was. Ik lag de afgelopen week met het begin van een longontsteking plat in bed.

Nu is dat voor de meeste mensen niet prettig maar als je ook nog eens een verminderd afweersysteem hebt in je lichaam zoals ik dan weet je dat je het haasje bent en flinke koorts krijgt. En antibiotica. En ook daar zit ‘m de kneep: de meeste antibiotica kan ik niet hebben.

Jaren terug, voordat ik begon met de infusies, heb ik het een jaar lang moeten slikken om te overleven. Een oordeel! Want de bijwerkingen zijn niet gering. Maar goed, we hebben het weer overleefd en vandaag zit ik weer in mijn kleren op de bank, ook al is het nog een beetje wiebelig en duizelig. En 5 kilo lichter.

Sterk spul die Azytromycine.

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie