Sta hier even bij stil

BlijIk wil jullie vandaag graag uitnodigen om mijn (Engelstalige) Blog te lezen, Think. Jaren geleden werkte ik samen met een goede vriend aan een website voor NACMU.

De website is inmiddels vervangen door iets nieuws maar bij mijn afscheid als ‘webmaster’ zoals dat toen nog heette kreeg ik 11 gipsen figuurtjes mee als afscheidskadootje en die heb ik nog steeds. Het betekent ook nog steeds nog veel om te hebben gewerkt voor deze kinderen bij Noah’s Ark Children’s Ministry Uganda (NACMU).

DSC_2882

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie