Schrijver en dichter met een passie voor God

Ik heb deze week voor mijzelf een nieuw LinkedIn profiel aangemaakt. Omdat ik nu niet langer in loondienst ben en mijn gezondheid geen mogelijkheid biedt voor het vinden van een nieuwe baan kan ik net zo goed laten zien wat ik nog wel kan. En ook al trillen mijn handen vaak (door de medicijnen), ik wil dat nog heel lang doen: schrijven met een passie voor God.

Ben jij benieuwd naar mijn nieuwe LinkedIn profiel, klik dan op de onderstaande afbeelding.

linkedin_profile

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie