Schaamteloze reclame

BlijIk doe het gewoon, even schaamteloos reclame maken voor een bedrijf. Zelf heb ik er een hekel aan als ik een Like of Win actie zie op Facebook en daarom doe ik het even hier op mijn eigen website. Hier ben ik de baas dus dan kan het.

Vandaag werd onze nieuwe combi-oven bezorgd.

Die hebben wij eergisteren gekocht bij Bemmel & Kroon. Bij ons in het dorp Zoetermeer hebben zij een winkel aan de Dorpsstraat. Wij kochten onze oven echter online, het was te druk en te warm om daar te gaan shoppen.

The image in this article has been replaced by a placeholder image in anticipation to EU Charter of Fundamental Rights, Article 17 – Right to property becoming effective.

De mannen die de oven kwamen bezorgen waren erg vriendelijk maar wat mij voornamelijk opviel was dat het gewoon echte mensen waren, geen afgestompte, doorrookte, lompe chauffeurs, nee, gewone jongens.

Een van de mannen vroeg om een beetje water en was verbaasd dat hij het mocht tappen uit de gekoelde kraan. De ander was uitgesproken blij met mijn muziekkeus, Johnny Cash. Ze kwamen blij met hun werk binnen en gingen vrolijk fluitend weer weg. En soms, heel soms, is dat eigenlijk best wel uitzonderlijk, blije mensen. Een complimentje waard.

Ik ben er ook blij mee.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie