Rust, Reinheid en Regelmaat

Kalm blijven Leendert, KALM!Zo, ik ben weer terug van cardioloog. Een paar weken geleden leek ik steeds meer pijn op de borst te krijgen, ietsje link van het midden, daar waar het hart zit.

Mijn hartspier is gezond en krijgt genoeg zuurstof blijkt na een aantal testen en een kwartiertje op de home trainer. Het bekende roffeltje blijft (nog steeds ongevaarlijk) daar kom ik niet meer van af zei de beste man. En ik zou inderdaad moeten stoppen met Ritalin, hij zei dat tegenwoordig een hoop volwassen mannen met vergelijkbare klachten langskomen bij hem die overgaan als ze stoppen met die rotzooi.

De pijn op de borst lijkt volgens hem te komen door verkleving van de longvliezen als gevolg van een leven lang met longontstekingen en ontstekingen aan die longvliezen (hij zag dat ik daar een keer of twee voor in het ziekenhuis had gelegen). In ieder geval, ik ben weer gerustgesteld en ik ga eens op zoek naar dat plantaardige middel tegen Drukte. Er moet tenslotte ook Rust, Reinheid en Regelmaat zijn.

This blog in English: Stay calm!

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie