Road Trip to Limburg

Vrijdag rijden Christa en ik in mijn brommobiel naar Limburg.

Waarom?

Omdat het heel leuk is. Christa en ik kunnen heel goed samenwerken is al gebleken als zij navigeert en ik rijd. Zo is ze bijvoorbeeld erg goed in het overzicht bewaren (en de kalmte) waardoor we veilig rijden.

Waar gaan we heen?

Het einddoel is in de buurt van Brunssum. We gaan vrijdagmiddag op weg voor etappe 1 naar Amerongen en een deel van of de hele etappe 2 Nijmegen (volg deze link om de hele route te zien). Zaterdag rijden we dan verder etappe 3 en 4 naar goede vrienden en blijven daar een nachtje slapen.

Op zondag rijden we in één keer door terug naar huis.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie