Optreden bij Dichtwerk

Gisteravond mocht ik voor de tweede keer voorlezen uit eigen werk op het Dichtwerk podium van Nieuwe Erven, samen met andere getalenteerde dichters en schrijvers.

Zelf mocht ik de spits afbijten met mijn voordracht in het eerste deel van de avond en ik ben erg blij dat het bij de luisteraars in de smaak viel.

Ik ben echt diep onder de indruk van de diverse kwaliteiten en de inhoud van het werk en wat een leuk publiek dat kwam kijken, zo enthousiast! Dat stimuleert mij om meer te schrijven voor nieuw repertoire.

Het was een fantastische avond, publiek bedankt voor jullie applaus en Leo Lamb als organisator van het evenement, bedankt voor de kans die je mij gaf om dit te doen!

Foto: Jolies Heij
Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie