Nieuwe zorgen, oud nieuws

BlijMaandag ben ik even een ochtend in het ziekenhuis. Iedereen weet zo onderhand wel dat ik niet echt heel gezond ben en dat wordt ook niet meer beter. De afgelopen maand heb ik pijn in mijn lichaam die niet te herleiden is naar een specifieke oorzaak. En dat is zorgelijk.

gezondheidscentrum-oosterheem

Als het nu nog spierpijn zou zijn dan maakte ik mij niet zo veel zorgen maar dit zit dieper en blijft. En omdat het niet overgaat ben ik naar de dokter gegaan. En zij maakt zich wel zorgen over mijn gezondheid dus heeft ze mij doorverwezen voor onderzoek. Maandagochtend dus, röntgenfoto’s, buisjes bloed, potje pies.

Ik blijf er maar kalm onder. Want ik heb mij wel eerder zorgen gemaakt over mijn gezondheid en dan bleek het toch niets ernstigs te zijn. En waar je je al een keer zorgen over hebt gemaakt kan je niet nog een keer zorgen over maken.

En in de tussentijd zorgt God voor mij. We horen het wel als het zo ver is.

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie