Napret

Gisteren lag ik weer een dag aan het infuus. En de regel is dan dat ik de dag er na mag bijkomen zonder verplichtingen dus had ik mij voorgenomen om zodra ik kon op zaterdag een pan soep in elkaar te flansen, dat had ik al heel lang niet gedaan.

Een tijdje terug bakte ik een appeltaart, ik doe dat als er een feestje is en soms ook wel gewoon omdat het kan. Bij de voorbereiding kwam ik er achter dat het kleine flesje Stroh Rum leeg was. Dat flesje Stroh Rum stond tussen mijn kruiden in de keuken.

Geen probleem, er was nog zo’n plastic flesje van gevuld met rum essence van Dr Oetker. Nadat ik daar een paar druppeltjes van door de appelstukjes had geroerd goot ik de rest in dat flesje van Stroh, ik vond dat toch beter staan.

Nu ging ik net lekker een grote pan Engelse Ossenstaartsoep maken en zie toevallig dat de helft uit dat flesje verdwenen is. Ik hoop toch van ganser harte dat het lekker was voor diegene die dát heeft gebruikt in zijn of haar cola want dronken word je er niet van.

Als jij die appeltaart ook wil bakken dan kan je het recept hier vinden. Fijn weekeinde allemaal.

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.