Meer workshops

Zo, de eerste workshop is alweer achter de rug. Gisteren zaten we aan tafel en probeerden we even het dichten uit, de fazant aan de waterkant. Omdat schrijven lastig bleek heb ik het programma wel moeten aanpassen en was er geen ruimte voor alle vier de geplande onderdelen maar het was toch heel gezellig en leuk om te doen.

Na de workshop bleven we nog even zitten om koffie te drinken en te praten over gedichten. Er komt vast een vervolg op, misschien in een andere vorm met meer tastbaar materiaal want je leert van elke ervaring tenslotte.

De voorbereidingen voor komende workshops is in volle gang en ik werk op dit moment alweer aan het volgende thema: dieren en ook de workshops Proza en Het Gedicht krijgen langzaam vorm. Ik ben benieuwd wat er komen gaat op dat gebied, de bedoeling is om een zaaltje te huren en de workshops te gaan geven voor de mensen uit Vathorst en de rest van Amersfoort.

Spannend!

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie