Maar ik denk wel aan jullie hoor

Echte vriendenSinds vorig jaar, ik denk dat het ergens in oktober begon, is mijn Facebook account stuk. Het lijkt wel of er diverse database tables missen en sommige gelocked zijn.

Zo kan ik bijvoorbeeld niemand meer volgen of ontvolgen, zie ik geen afzonderlijke groepen meer (je weet wel, die je kan aanmaken voor familie, vrienden, specifieke vrienden, duivenvereniging, enzovoorts) en kan ik geen favorieten meer zien of nieuwe aanmaken in het menu linksboven.

Ik had dat slim opgelost denk ik door in de browser de mobiele weergave te kiezen, dan zag ik ze nog wel. En van de deeplinks daarvan had ik een mapje gemaakt in de favorietenbalk. Zo kon ik dan toch afzonderlijke groepen bekijken. Maar het lijkt wel of Facebook een hekel aan mij heeft want sinds vandaag kan dat ook al niet meer.

Inmiddels heb ik nadat de problemen begonnen vorig jaar al talloze supportberichten ‘ingeschoten’ via de Support inbox maar tot op vandaag worden deze alleen maar gesloten zonder dat ik ooit een antwoord krijg.

Af en toe ga ik naar mijn Vriendenlijst en scroll ik daar dan door. Ik klik dan op die of gene om te zien wie wat leuks beleefd heeft, wie er verdriet heeft of wie ik aan het lachen kan krijgen. Want die vriendenlijst is zorgvuldig opgebouwd aan de hand van mijn echte leven, jullie hebben allemaal een of andere rol van betekenis in mijn leven.

Dus als je een tijdje niks van mij hoort ben ik je niet vergeten hoor, ik zie alleen jullie berichten niet meer langskomen op mijn tijdlijn. Maar ik denk wel aan jullie hoor.


Koop mijn boek Gedichtjes voor het slapengaan, klik op de banner hieronder!

Klik hier om Gedichtjes voor het slapengaan te kopen

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

One thought to “Maar ik denk wel aan jullie hoor”

Geef een reactie