Maandag

Maandagmorgen en ik zit te hijgen. De Seritide laat mijn vingers trillen en de koffie valt verkeerd. Een rauwe hoest vertelt mij dat het de week is van mijn infuus, de rek is er weer uit. Vrijdag ben ik aan de beurt voor een dagje op de bank, dat gaat nooit meer over.

Een grijze deken hangt over Zoetermeer en de enige die mij vertelt dat het weer goed komt is de donkere stem van Johnny Cash. Gelukkig moet ik keihard lachen om een opmerking van Jan over rode kolen en ik denk dat straks zelfs de zon door de grijze soep in de lucht gaat prikken.

Het zal dus wel goed komen.

Deel dit:
Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie