Luister eens!

Aan het aantal flauwe grappen in de reacties op Facebook te lezen is het dragen van hoorapparaten nogal een taboe zeker. Vanochtend heb ik er twee uitgezocht, in een cool Space Grey. Met een app op mijn iPhone om ze aan of uit te zetten.

En weet je, ik kijk er naar uit om niet meer “Wat zeg je?” te vragen, als enige de grap te missen of om pissige mensen mee te maken die zeggen “Ik heb het je toch gezegd dombo!”.


Het kan mij he-le-maal niets schelen of ze te zien zijn achter mijn oren, ik hoop dat ik nu ook beter kan horen wat een ander tegen mij zegt. Dan hoef ik het ook niet te maskeren door zelf te praten.

Zeg nou eerlijk: doe je ook zo flauw bij iemand die een te kort been heeft? Of slechtziend is? Dus we spreken af: ik luister meer naar wat je echt te zeggen hebt en jij maakt geen flauwe grappen meer. Capice?

Share this:

Leendert van Gemeren

AuthorLeendert van Gemeren

This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.


Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.

Geef een reactie