Liefde die alleen Jezus jou kon geven

BlijEen gezegend Kerstfeest voor jullie, mijn vrienden. Ik bid vaak dat jullie behouden mogen blijven en niet ondergaan met de mensen die Jezus niet in hun hart hebben. Amen.

Jullie zijn mijn vrienden en ik hou van jullie. Zonder jullie zou mijn leven niet alleen vreselijk saai zijn maar ook nog eens triest. In het afgelopen jaar heb ik jullie liefde, aandacht en zorg vele keren ervaren en daar dank ik jullie dan ook voor met heel mijn hart.

kaarsen-kerk-kerstfeest

Er is één ding dat ik van jullie wil vragen voor het komende jaar en dat is dat jullie elkaar niet vergeten. Zorg voor elkaar en laat de liefde zien die ons gegeven is door Jezus. Hij is in deze wereld geboren om ons te reddne. Hij is hier onder ons, in de Geest. Kijk om naar elkaar, zorg voor jullie geliefden, voedt hen, omring hen, omhels hen en heb hen lief. Laat aan elkaar die liefde zien die alleen Jezus ons kon geven. Gezegende Kerst!

P.S. Heb je nog kans gezien om mijn Kerstgedicht te lezen? Star above Bethlehem? Ik schreef het speciaal voor jullie dit jaar.

Read my Christmas wish for you in English: The love only Jesus could give you

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie