Kronkelroutes.nl, een nieuwe website

Een paar weken geleden heb ik een paar domeinen opgezegd en een nieuw domein geregistreerd. We hebben geen zolder op dit nieuwe huis en dus is Treintjesopzolder.nl opgezegd. In plaats daarvan heb ik nu een website voor mijn andere hobby: de Brommobiel. En dus heb ik Kronkelroutes.nl geregistreerd.

Er staat een handig overzicht van verkeersborden die relevant zijn voor Brommobiel rijders op, ik blog er op en er komen Kronkelroutes op te staan, routebeschrijvingen speciaal voor de Brommobiel. De website is helemaal ‘responsive’ zoals ze het noemen, dus geschikt voor de browser op computers en mobiele apparaten.

Neem eens een kijkje, het is echt een leuke website geworden!

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie