Klein of groot?

Onze blauwe papiercontainer is verdwenen. Of het de wind is geweest of een onverlaat die verliefd werd op het ding en het mee naar huis nam is onbekend.

De discussie in de e-mail met Rova was prettig maar uitermate langdradig. Omdat er eerder al twee keer een nieuwe afspraak was gemaakt om deze alsnog te laten legen, dat waren ze de eerste keer vergeten, gingen er al wat antwoorden heen en weer. Nu ging het dus om het vervangen want bij de derde keer was ie ineens weg.

Voor de vervanging kreeg ik de vraag: Heeft u een grote of een kleine blauwe container? Nu vind ik ‘m zelf nogal groot dus ik gaf aan dat ik een graag een grote container wilde krijgen. En ik vroeg meteen een nieuwe groene gft-container, daar zit namelijk een gat in en die is bovendien ook nog eens heel erg vies.

Ik kreeg antwoord dat ik een grote blauwe container bezorgd zou krijgen en meteen de vraag of ik een grote of kleine groene container heb. Ik ga er vanuit dat u een kleine container heeft.

Hey maar wacht eens even: die groene container is even groot als de blauwe, hoe kan ik dan een grote blauwe en een kleine groene krijgen? Ik ben dus toch maar even gaan kijken en zag gelukkig het goeie antwoord op de rand staan. Hup, nog maar weer een mail gestuurd.

Ik heb nu een afspraak voor 2 maart kunnen maken voor de vervanging van onze kapotte container voor een kleine groene GFT kliko en de levering van een kleine blauwe papiercontainer. En een steeds langere e-mail wisseling in mijn IN Box.

UPDATE 1

Nee, gisteren is er niets gebeurd, de containers zijn niet omgewisseld en aangevuld en de groene (kleine) container staat nog steeds met het gat er in voor in de tuin. Inmiddels zijn we ook al weer drie e-mails verder in de lange rij aan berichten die heen en weer gestuurd zijn. Ik vind dat onderhand mijn geduld wel genoeg op de proef gesteld is en dit begint op een klucht te lijken zo.

Waar blijven mijn containers?

UPDATE 2

We hebben onze nieuwe containers. Een grote papiercontainer en een kleine gft-container.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.