Jammer

JammerHelaas, de oplader die ik bij mijn iPhone 3G kreeg heeft het opgegeven na jaren trouwe dienst.

Ik vond het een geweldig apparaatje vanwege de mooie vormgeving maar vooral omdat deze handig was in het gebruik. Ik kon er een Engelse stekker op zetten voor als ik in Engeland was.

Jammer, nu gaat het ding in de Jekko want dan wordt het verantwoord afgevoerd. En nu maar eens een nieuw en lelijk oplaadblokje rausen bij een familielid.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie