In de ANWB Kampioen!

Deze maand sta ik met mijn website voor brommobilisten, Kronkelroutes.nl, in de ANWB Kampioen! En daar ben ik best wel trots op.

Een paar maanden geleden werd ik benaderd door hen met de vraag of ik wilde meewerken aan een artikel en of ik daarvoor hun volgende Kampioen wilde zijn. Omdat ik op mijn website interessant brommobielnieuws breng en leuke Kronkelroutes maak wilde ik natuurlijk graag meewerken.

De fotograaf en ik hadden nog wel een flinke uitdaging: het stormde en het regende met bakken. De filmzon en statieven moesten aan de auto van hem verzekerd worden om te voorkomen dat zijn apparatuur het weiland in werd geblazen en ik moest zoals je kan zien mijn hoed strak op mijn hoofd trekken.

Het resultaat mag er zijn: een prachtig artikel in een prachtig blad! Ik hoop dat de lezers er van genieten en de mensen met een brommobiel die er door op mijn website Kronkelroutes.nl komen daar vinden wat zij zoeken.

P.S. Had ik je al een keer verteld dat de ANWB mij heeft gered? Helden zijn het!

 

Foto Harmen de Jong / ANWB

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.