Hoe word je een iBooks Author?

Gisteren heb mijn eerste iBook ingezonden naar Apple voor beoordeling en om toe te laten voegen aan de iBooks Store. Het is een klein boekje, bedoeld om je kennis te laten maken met mijn werk en om je warm te laten lopen om mijn boeken te kopen op mijn website.

Dieper kan niet, een boekje met 10 gedichten met diepgang en sarcasme. Het is bedoeld om een lach op je gezicht te toveren en ik hoop dat ik daarin geslaagd ben.

Vandaag of morgen dus in de iBooks Store op je iPhone, iPad of Mac.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie