Het zat er aan te komen

Auw!Leven als volwassene met ADHD zonder de daarvoor bedoelde medicatie is een continue gevecht tegen van alles.

Van alles door elkaar, afspraken vergeten, chaos, impulsieve opmerkingen, struikelen over je veters, ongeremd geld uitgeven en nog veel meer.

En dan snijd je je weleens in je vingers, ook letterlijk. Zoals gisteren, tijdens het koken. Ik had een vlijmscherp mes beet en wilde ‘een stukje van een paprika wegtikken’. Alleen zat mijn vinger achter dat stukje en tikte ik dus keihard dat mes in mijn vingertopje.

“Sufferd! Weet je wel hoe zeer dat doet?” Ook zoiets dat erbij hoort, jezelf hardop op je kop geven. En waarschijnlijk leer ik er niks van. Zucht.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie