Het is zeker uw geluksdag!

GeluksdagHet gebeurde jaren geleden. We waren met ons gezinnetje op bezoek bij verre familie in België, lieve mensen, en we gingen een dagje door Antwerpen lopen om te shoppen.

Omdat het bijna de verjaardag was van Niels kochten we ook alvast zijn verjaardagskadootjes. In een enorme speelgoedwinkel kochten we toen een grote Lego speelgoedtrein. En die doos droeg ik voor mij op mijn buik terwijl wij verder liepen en genoten van allerlei dingen in die grote stad.

Op een gegeven moment komen er twee studentikoze types naar ons toe en zegt er eentje in onvervalst Antwerps: “Meneer, het is zeker uw geluksdag?!” Nou, die is er vanaf toen altijd bij ons in gebleven. Bij elke keer als je tegelijk met de zon lacht hier zeggen we dan: “Het is zeker uw geluksdag!”


Koop mijn boek Gedichtjes voor het slapengaan, klik op de banner hieronder!

Klik hier om Gedichtjes voor het slapengaan te kopen

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie