God bestaat echt!

Vandaag kreeg ik het volgende voorgelegd: “Waarom geloof jij nog in een God met al die ellende die jou overkomt met jouw ziek zijn en zo?”

“Zie het alsof je een vogel naar binnen haalt dat blind tegen je raam is gevlogen. Je verzorgt het, kalefatert het op. Beestje is daardoor gered.

Ik ben ziek en ga dood zonder de Grote Verzorger. Dankzij goede zorgen ben ik er nog, ook al is het nog niet jevanhet.

En op een dag, dan vlieg ik uit. Genezen.”

 

Foto gemaakt door Johanna van Delden

Ik weet niet hoeveel bewijs je nog meer moet hebben dat God bestaat.

“Kijk naar de vogels in de lucht: ze zaaien niet en oogsten niet en vullen geen voorraadschuren, het is jullie hemelse Vader die ze voedt. Zijn jullie niet meer waard dan zij? Wie van jullie kan door zich zorgen te maken ook maar één el aan zijn levensduur toevoegen?”

Matteüs 6 vers 26 en 27 NBV

(Perkamentje)

Deel dit:
Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie