Geniet van elkaar dit weekeinde!

Vandaag zit ik weer op de bank met een infuus. Dat gebeurt elke drie weken en daarmee val ik dus in herhaling, ik had het natuurlijk allang een keer verteld. De zon schijnt naar binnen heel even nu net, de lente is overal te zien als je naar buiten kijkt. Ik wilde eigenlijk een boek lezen maar dat ligt boven dus moet ik maar iets anders verzinnen om mijzelf te vermaken. Ik heb besloten om dan maar de komende 10 minuten tegen jullie aan te babbelen. Ik ga er eens een kopje koffie bij pakken.

Zo. Het ging eigenlijk allemaal best lekker vanochtend, vroeg op, de laatste boodschappen doen en het infuus klaarzetten. De kids waren al naar school toen ik weer thuiskwam en mijn lieve vrouw zat bij de kapper. De verpleegkundige kwam om 11:00 uur aan vanochtend en vertelde mij dat ze waarschijnlijk de vaste vpk wordt om mij aan te prikken want er was een nieuw systeem (vpk is een vakterm die een vpk gebruikt). Ik ben er heel blij mee want als er telkens een nieuwe vpk komt dan prikt die ook meestal een keertje mis omdat ze nog niet hebben kennisgemaakt met mijn aders.

Ze was erg gecharmeerd van de nieuwe dubbel LP die we in huis hebben van Lauren Daigle, een fantastische plaat! Kom gerust een keertje luisteren, dan genieten er meer mensen van. Aan een infuus liggen is eigenlijk helemaal niet leuk, maar je moet er toch maar het beste van maken en dan helpt het als er een fijn muziekje aan staat. Ik denk dat ik er zondag niet bij ben in de kerk trouwens, van infuus krijg ik altijd knallende hoofdpijn en dan ben ik pas maandag weer opgeknapt.

Tijd voor boterhammetjes nu en dan straks even die hoofdpijn er van af slapen. Allemaal een fijn weekeinde, beleef intens van alles wat je voor elkaar kan zijn. Van zingen, van de preek, de lente en lekker eten. Geniet van elkaar.

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie