Gecertificeerd Vriendelijk

SSL CertificaatVandaag was een belangrijke dag, vandaag moest er een nieuw SSL certificaat op de server gezet worden voor e-mail en websites. In de afgelopen dagen heb ik voorbereidingen getroffen, heel veel domeinnamen opgezegd, servers opgeschoond, backups gemaakt en data verplaatst. Dat was nodig zullen we maar zeggen.

Al in het vorige jaar, toen Google in Chrome waarschuwingen lieten zien voor ‘onbeschermde websites’ en Firefox ook ging meedoen, belde en mailde ik al rond om iemand of een bedrijf te vinden die dat voor mij kon doen, mijn websites van het vereiste https te voorzien. En op een offerte voor € 372 exclusief BTW na werd er door niemand meer gereageerd. Beetje teleurstellend.

Tot afgelopen maandag toen ik uiteindelijk de moed had opgevat om mijn vraag op een publiek forum neer te zetten. Al meteen kreeg ik een reactie en nog wel van een expert op het gebied van SSL certificaten. En nog mooier: Hij boodt ook nog eens aan om het voor mij te doen!

Vandaag dus, de afspraak werd gemaakt. Na een korte introductie en afstemmen van mijn wensen ging hij aan de slag met TeamViewer en heeft hij het van het begin tot het einde geregeld. Chapeau voor deze forumgebruiker, geweldig dat je dit voor mij wilde doen! En ik bedank je hier nogmaals voor je inzet.

Hij werkt trouwens bij NETWORKING4ALL. Mocht je ze nodig hebben.

They say people make the company, and it’s true!

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie