Fijne Kerst en Gelukkig Nieuw Jaar

Blij131 foto’s, blogs en gedichten in 2015. En nu lig ik even aan het infuus vlak voor Kerst. Ik ga de feestdagen dit jaar dus kalmpjes vieren met mijn gezin. En volgend jaar gaan we weer vrolijk verder met jou laten zien hoe ik het heb gezien, wat mijn punt is en hoe ik het kan rijmen.

Maar voor nu ga ik er even tussenuit. Fijne Kerst en een Gelukkig Nieuw Jaar voor jullie allemaal!

DSC_5766

Lees ook mijn Kerstblog Hoger dan de blauwe luchten en mijn Kerstgedicht En de engelen van goud.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie