Feest der herkenning

Vanmiddag hadden we een feestje bij de Hockey club van Joris. Christa en Joris gingen op de fiets, ik ging zelf met mijn Grommobiel (want Sjoemeldiesel is uit de gratie na een paar akkefietjes met autofabrikanten laatst). Nou dat was lachen zeg en gelijk ook een kans om even te ‘minglen’ zoals ik dat altijd noem. Even kijken of er leuke mensen zijn.

Strak geparkeerd

“Hey jou ken ik! Nou ja, ik ken je niet maar jij bent schrijver! Ik was laatst op je website en heb een paar van je blogs en gedichten gelezen, hilarisch man!”. Ja inderdaad, nou dat is voor het eerst hier op de club dat ik herkend wordt. “Leuk binnenkomen zo”, zegt iemand anders, “Ik neem aan dat je nieuw bent tenminste want anders dan had je dit wel vaker hier meegemaakt.”

Ik heb dus een hoop lol gehad en het was een geweldig sfeertje zoals je wel kan begrijpen, leuke mensen daar. En nu weer inzakken thuis met een biertje, dat infuus was toch wel pittig gisteren.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie