En? Ben jij al donor?

Een tijdje geleden schreef ik er al over, over de vraag of jij donor wilt worden. Vandaag zet ik een familielid in het zonnetje: Lars Noteboom. Hij heeft de keus al gemaakt en dat is een compliment waard. Chapeau Lars! En jij? Heb jij de keus al gemaakt? Ja of Nee?

The image in this article has been replaced by a placeholder image in anticipation to EU Charter of Fundamental Rights, Article 17 – Right to property becoming effective.

Gerelateerde artikelen:

Deel dit:
Leendert van Gemeren

AuthorLeendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie