Eerst Nederland, dan de wereld?

BlijGisteravond ontving ik een E-mail uit Amerika.

Een grote Amerikaanse uitgever (opgericht in 1920) is van plan om mijn volgende gedichtenbundel, A taste of love uit te gaan brengen. Deze bundel, opgedragen aan mijn vrienden, is geschreven met liefde voor hen en voor Engeland, vandaar ook de gekozen taal, Engels.

In de komende dagen kan ik een telefoontje verwachten van één van hun vertegenwoordigers. Inmiddels blijkt wel dat uitgeven waarschijnlijk niet goedkoop wordt en ik hen voor de publicatie zal moeten betalen (wat logisch is want zo werkt het nou éénmaal).

De e-mail was afkomstig van de directeur van de uitgever zelf om zijn waardering voor mijn gedichten uit te spreken en dat het een eer is, zo veel doorwinterde schrijvers missen deze kans om hun werk uit te laten geven terwijl werk van mij, een novice schrijver, is gekozen door hen om uitgegeven te worden.

Nou ja, we zullen wel zien. Ik laat jullie meer weten als ik dat zelf ook weet. Maar spannend is het wel, vinden jullie ook niet?!

Aanvulling 13-04-2016: Helaas, dat wordt een duur verhaal. Deze uitgever vraagt $6,900 (€6.050) voor het uitgeven. En dat heb ik niet dus het avontuur stopt voordat het begonnen is. Jammer!

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie