Een eigen ISBN

Vandaag ontving ik mijn allereerste eigen ISBN. Nog een paar dagen wachten en dan is het zover: de publicatie van mijn eerste gedichtenbundel.

DSC_6304_blurred

Maar dat is nog niet alles: voor de komende jaren is er nog meer te verwachten: een thema-gedichtenbundel, het onderwerp laat ik nog even spannend maar het wordt een volgroeide bundel met stof tot nadenken. Inmiddels is deze voor de helft klaar en inspiratie genoeg om mee verder te kunnen.

En dan is er nog een Engelstalige gedichtenbundel in ontwikkeling met dezelfde opzet als die over een paar dagen wordt gelanceerd. De samenstelling en opmaak is al klaar, ik moet alleen nu nog een Printing On Demand publisher vinden. Weet jij er één? Laat het mij weten!

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie