Drie uur was het donker

Drie uur om na te denken. In het donker aan het kruis. En al eeuwen nemen wij de tijd, om ons te bekeren. Drie uur was het aardsdonker. En toen was Hij er uit, en redde ons het Leven. En wij, wij leven in het licht. En nemen alle tijd, al eeuwen lang. Om ons een keer te bekeren. Drie uur om na te denken. En wat als Hij nu terugkomt? Hoe lang neem jij de tijd?

This article is also available in English

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie